Frietrock Ieper

Frietrock Ieper

Frietrock Ieper

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Information

Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen het festival gratis bezoeken.

Hoe er te geraken? 

  • Met de fiets: Er is een fietsenparking voorzien aan het festivalterrein Ter Waarde.
  • Met het openbaar vervoer: Er is een treinhalte aan het Station in Ieper. Van daaruit is het festivalterrein op 15min te voet / met de fiets / step bereikbaar.
  • Er is tevens een bushalte “Bushalte Ter Waarde” bediend door buslijn 95. Meer informatie: https://www.delijn.be/nl/haltes/halte/504747/Ieper_Ter_Waarde
  • Met de wagen: Vanaf afrit A19 Ieper Centrum links rijden tot aan het eerstvolgende kruispunt, daar rechts afslaan. Daarna neem je op het rondpunt de 2de afslag, en dan steeds rechtdoor. Het festivalterrein wordt gesignaleerd vanaf de afrit A19 Ieper Centrum.
  • Er is een parking voorzien recht tegenover het festivalterrein. GPS: Ter Waarde 79, 8900 Ieper (https://goo.gl/maps/r3JnTQf34wQHWwiU9)


Drank en eten

Het is niet toegelaten om drank en/of eten mee te nemen op het festivalterrein van Frietrock.
Er zijn verschillende bars die je van drank en eten kunnen voorzien. Er is vooral fastfood voorzien (pizza, pasta, frietjes). Qua drank is er een uitgebreid aanbod van non-alcoholische dranken, cocktails, wijnen…


Betalen op het festival

Op Frietrock werken we met betaalkaarten, vergelijkbaar met een bankkaart. Deze kaart kan je opladen met een bedrag naar wens om een leuke namiddag/avond te beleven op Frietrock! Je kunt tevens nu al online een drink & foodvoucher aankopen die je dan kan inwisselen voor een kaart met het opgeladen bedrag.

Opladen is mogelijk op de verschillende oplaadpunten die vooral met BANCONTACT zijn. Er is in beperkte mate mogelijkheid om met CASH geld te betalen op het festivalterrein.